Krisna-völgyi búcsú, Magyarország, 2018-07-21, Önellátás
  • Krisna-völgyi búcsú
  • Magyarország | Magyarország

Leírás
Indulás a reggeli órákban, majd érkezés a Somogyvámosban található Krisna-völgybe a délelőtti órákban. Egész napos szabad program, részvétel a búcsúban. Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, aBalatontól csak harminc kilométerre. Kétszázhatvan hektáron fekvő területünk – mely egyben kulturális központ és biofarm is – igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. Dísztavaink, ligeteink, és arborétumunk több száz növény- és állatfajnak adnak otthont. Tehenészetük, Biokertészetük, valamint az Iskola épülete szintén látogatható; ezek a helyszínek sok-sok érdekességgel várják az érdeklődőket. Vendégek a Recepciótól a Templom épületéhez vezető, kellemes sétaút során tekinthetik meg ezeket a különlegességeket.

Délután indulás haza, rövid pihenővel a Balatonparton, Balatonlellére utazunk ahol elfogyaszhatnak egy finom halászlevet vagy sétálhatnak, pihenhetnek. Indulás haza a kora esti órákban, érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.
Ellátás
Ellátás nélkül
Közlekedés
Busszal:
Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés Market Central, Budapest Népliget, Budaörs, Székesfehérvár M7 Shell kút

Indulás a reggeli órákban, indulás haza a kora esti órákban, érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.
Program
Egész napos szabad program, részvétel a búcsúban. Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, aBalatontól csak harminc kilométerre. Kétszázhatvan hektáron fekvő területünk – mely egyben kulturális központ és biofarm is – igazán szép látnivalókkal és új élményekkel kecsegtet az idelátogatók számára. Dísztavaink, ligeteink, és arborétumunk több száz növény- és állatfajnak adnak otthont. Tehenészetük, Biokertészetük, valamint az Iskola épülete szintén látogatható; ezek a helyszínek sok-sok érdekességgel várják az érdeklődőket. Vendégek a Recepciótól a Templom épületéhez vezető, kellemes sétaút során tekinthetik meg ezeket a különlegességeket.Délután indulás haza, rövid pihenővel a Balatonparton, Balatonlellére utazunk ahol elfogyaszhatnak egy finom halászlevet vagy sétálhatnak, pihenhetnek.
Az ár tartalmazza
autóbuszt, csoportkísérőt
Az ár nem tartalmazza
belépő, biztosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI