Tihanyi Levandula, Magyarország, Balaton, Tihany, 2018-06-21, Ellátás nélkül
  • Tihanyi Levandula
  • Magyarország | Tihany

Fekvés
Úti cél: Tihany és Balatonfüred
Szállás
Szállás nélkül
Ellátás
Ellátás nélkül
Közlekedés
Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31),Maglód Rouge Szépségszalon buszmegálló, Vecsés Market Central, Budapest Népliget, Budaörs, Székesfehérvár M7 Shell kút

Indulás a kora reggeli órákban, majd érkezés Tihanyba, ahol már vár túravezetőnk.
Program
A túra időtartama 3 óra, szintkülönbség 100 m, a túra hossza kb. 3 km.
Útvonala Tihany, Sajkod – Apáti-tető – Öreglevendulás – Nyereg-hegy – Tihany, Sajkod.

A szakvezetés során az érdeklődők megismerhetik a félsziget állat és növényvilágát, védett természeti értékeit és a levendula történetét Tihanyban. A túrán való részvétel nem kötelező, kérjük ezt foglalásnál fixen jelezzék. Amennyiben nem tartanak csoportunkkal, addig szabad program áll rendelkezésükre.

A túra során zárt cipő, kalap/kendő viselése javasolt. A túrát követően szabad program (ebédelési lehetőség, levendula vásárlás, strandolási lehetőség...), majd indulás Balatonfüredre, ahol igény szerint kisvontatos városnézést indítunk és kényelmesen megismerkedhetnek Füred festői városával.

Balatonfüred a kultúra városa, a szőlő és a bor nemzetközi városa, a Balaton északi partjának fővárosa, a part legrégebbi üdülőhelye, költőink és színészeink múzsája, ötcsillagos város, villáival egy kis ékszerdoboz. Mindenki ismeri a kicsit már elcsépelt szlogeneket, mindenki ismeri Füredet. Vajon van még valami új, amit adni tud?

Indulás haza a kora esti órákban, érkezés haza a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.
Az ár tartalmazza
autóbuszt, csoportkísérőt
Az ár nem tartalmazza
strandbelépő, biztosítás, városnéző kisvonat, őslevendulás túra

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Az Ön utazási irodálja általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI